Vans Old Skool sneakers giver din stil ekstra kant

30 March 2020
Sara Mortensen
Vans Old Skool sneakers giver din stil ekstra kant

Vans, den populære skatersko, som pludselig ses på mange menneskers fødder, som aldrig har stået på et skateboard før. Det er igen moden, som kan være så svært at følge trop med. Med det sagt, så er Vans Old Skool altså en af de modeller fra Vans, som er eksploderet de seneste år. Måske du selv har været en af dem, som har søgt med lys og lygte, for at få fingrene i et par Vans Old Skool i din størrelse? På et tidspunkt var det så svært at støve et par Vans Old Skool op, så rigtig mange måtte vente i evigheder, for at få fat i et par. Da Vans Old Skool skoene først kom frem, var de populære i skatermiljøerne og det er derfor oprindeligt en skatersko. Grunden til at det er en populær sko i skatermiljøet, er blandt andet fordi at skoene har en solid gummisål samt er lavet af slidstærkt stof. Det er altså en sko, som holder til adskillige ture på skateboardet. 

Vans Old Skool modellen bliver brugt af alle mennesker fra mange forskellige miljøer i dag. Hvis du kigger på Instagram, kan du se mange influencers med Vans Old Skool modellen på. Mange fyre har også Vans Old Skool på, selvom de ikke er skatere, men derimod har et outfit på, som er præget af den nyeste mode. Vans Old Skool er altså i den grad blevet for alle mennesker, og mange piger har også deres Vans Old Skool sko på til en fin nederdel eller kjole i dag. Vans Old Skool giver ekstra kant, råhed og afslappethed til ens outfit, så man kan have dem på til hvilket som helst outfit – selv et jakkesæt kan fuldendes med et par fede Vans Old Skool. Dette er nok også en af de mange grunde til at Vans Old Skool, er blevet så populære, som de er – man kan have dem på til alt slags tøj og til alle slags anledninger, hvilket bare er super nemt og overskueligt for rigtig mange. 

Glæden ved at have et par sko som kan holde i flere år

Fordi at Vans Old Skool skoene er lavet af så god kvalitet og solide materialer, så får man jo en hverdagssko, som kan holde til mere end de fleste. Hvis man ikke skater, men blot bare bruger dem som en normal hverdagssko, så har Vans Old Skool skoene en ekstrem lang levetid. Det gode ved Vans skoene, er at det faktisk er helt normalt at de er slidte at se på – så du kan altså have dine Vans sko lige indtil du bare trænger til et par nye, fordi du vil have noget udskiftning. Man må jo sige, at det også tæller en del, at de er så holdbare, fordi så føler man virkelig at pengene er godt givet ud. Alle har nok prøvet at bruge mange penge på et par sko, som så ser ødelagte ud efter et par måneder – det er bare super træls og ikke særlig fedt at man så allerede skal investere i et nyt par igen. 

Det er i den grad den klassiske Vans Old Skool model i sort med hvide striber og snørrebånd, som ses ofte på gaderne. Vans har dog også lavet deres Vans Old Skool i mange andre farver, materialer og designs. Du kan fx også få et par Vans Old Skool i ruskind i stedet for stof, så hvis du allerede har det klassiske par, så kan det være du næste gang skal kaste dig ud i en anden farve? Der er jo heller ingen, der siger at man skal vælge de klassiske Vans Old Skool – farver er jo blevet så moderne i dag, så hvorfor ikke bare være modig, og kaste sig direkte ud i et par gule Vans Old Skool?