Samler din ven på gin? Overveje en Monkey 47 Gin i gave

01 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

Gin er de seneste år blevet en utrolig populær drik. Du kan få det med mange forskellige smage, og der er flere steder i Danmark, hvor de er begyndt at fremstille gin med smagsnuancer fra netop det område. Det vil derfor ikke være underligt, hvis du har en eller flere venner, der er blevet vilde med drikken og er begyndt at samle på forskellige former for gin. Derfor kan det også være en oplagt gave til dem til jul eller fødselsdag. 

En god gin at overveje er en Monkey 47 Gin. Det er en lækker gin, der smager utrolig godt. Det gør den selvfølgelig oplagt som gave. Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe ginnen er på premiumbottles.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for spiritus. Ønsker du at give en anden gin i gave også, kan du derfor helt sikkert også finde den hos dem. 

Gin passer godt med minimalistisk trend

Mange lever i disse år mere og mere minimalistisk. De kan se fidusen i ikke at have så mange ting. Dels gør det det nemmere at rydde op, dels giver det også en indre ro, når der ikke er rodet omkring en. Det er derfor ikke underligt, at der er mange, der er begyndt at overveje, hvilke ting der egentlig er vigtige for dem. 

Det kan være svært at give gaver til folk, der ikke ønsker sig ting. De vil ikke have mere tøj, de vil ikke have nipsgenstande til boligen, faktisk vil de helst ikke have noget. En gin er en rigtig god gave til sådan en person, da den jo bliver drukket. Efter en god aften med vennerne er ginnen væk igen, og det er bare at smide flasken til genbrug. Den kommer derfor ikke til at stå og fylde i det minimalistiske hjem.