Sådan vælger du det rette vikar-bureau

27 October 2020
Silje Hansen

Et vikarbureau er ideelt for dig som har en virksomhed eller institution, som har behov for akut assistance. Det kan være en medarbejder bliver pludseligt syg, og undervisningen derfor mangler en lærer på den aktuelle dag. Det kan også være en være en pædagog i børnehaven, som er nedlagt for en dag, eller måske er sygemeldt i en længere periode. Dermed er det vigtigt, at finde en løsning med det samme, så det hele kører som det skal.

Hvis du pludseligt skal ansætte en ny medarbejder, kan det være uoverskueligt med så kort varsel, hvilket også kan blive dyrt, hvis det er den forkerte medarbejder. Herudover kan det være en udfordring at ansætte en vikar på deltid eller som en tidsbegrænset periode, da de fleste ønsker en fast stilling med en bestemt indtægt. Derfor er der mange virksomheder og institutioner, som vælger at samarbejdet med et professionelt vikarbureau.

Hvilket vikarbureau skal du vælge?

Det kan være en jungle at navigere rundt i, hvilket vikarbureau du skal vælge, når du akut står og mangler ekstra personale. Derfor er det vigtigt at sætte god tid af til at undersøge markedet. Det kan være en fordel at kigge efter et vikarbureau, som har SOS service. Det vil sige, at der er en hotline som du kan ringe ind til på alle timer i døgnet, hvis du står og skal have assistance med det samme. Her kan du også se, hvem vikarbureauet ellers har af kunder eller erfaring med.

Du kan tage dit problem i forkøbet ved at undersøge markedet og lave en fast aftale med et vikarbureau. Det kommer du helt sikkert længst med.

Find det bedste vikarbureau

Hvis du er i tvivl om, hvilket vikarbureau du skal vælge som SOS vikar, kan vi varmt anbefale norstaff.dk. Her får du en fantastisk hjælp, når du har behov for det.