Sådan finder du et godt VVS-firma

26 October 2021
Steffen Hansen

advertorial

Før du ansætter et VVS-firma, skal du sørge for at finde ud af, hvilken type VVS-tjenester de tilbyder. Du skal ikke hyre et VVS-firma, fordi de har gode anmeldelser, hvis deres tjenester er anderledes end det, du har brug for. Nogle virksomheder kan specialisere sig i visse områder, f.eks. installation af vandvarmere, og ikke levere den service, som du ønsker. Læs med her, hvordan du finder et godt VVS-firma til din opgave.

 

 

1. Hvilken type VVS-arbejde har du brug for?

Dette spørgsmål er vigtigt, fordi visse typer VVS-firmaer er specialiseret i nogle opgaver, men ikke alle. Du kan have brug for en VVS-mand, der er specialiseret i både bolig- og erhvervsservice, eller kun det ene eller det andet. Undersøg, hvilken type VVS-tjenester dit firma tilbyder, før du ringer til dem.

Hvis en VVS-mand skal komme ind og reparerer din vask, er der en stor chance for, at du bliver nødt til at hyre dem igen i fremtiden. Hvis de f.eks. løser vandlækagen under vasken, og der stadig er et problem med lækage andre steder, er det sandsynligvis på tide, at de kommer tilbage og løser det også.

Det kan også være, du ønsker at få renoveret dit badekar. Det kræver også en specialist indenfor området, hvor du kan være heldig at nogle VVS-firmaer tilbyder denne type af service. Hvis ikke, så skal du ud og finde eksperter inden for området til at klare den type af opgave for dig.

 

2. Har de den rette erfaring?

Hvis en VVS-mand har masser af erfaring med at installere en bestemt type VVS-armatur, ved han/hun sandsynligvis, hvad de laver, og kan yde den bedste service. Hvis du har brug for nyt badeværelsesinventar, f.eks. håndvask eller toilet, skal du finde en VVS-mand, der har erfaring med den type installationer. Hvis dit armatur er særligt kompliceret eller vanskeligt at installere, har du brug for en VVS-mand, der også har masser af erfaring med den slags armaturer.