På den her måde bør du strategisk bevæge dig rundt i et byggemarked

26 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er meget spildtid forbundet med at finde de ting, man leder efter, specielt hvis det er et sted, som man ikke er vant til at gå rundt i, eller der er blevet lavet om, så man ikke længere kender indretningen.

Det kunne være sådan et sted som et byggemarked, hvor man leder efter noget specifikt værktøj, som man skal bruge til en arbejdsopgave enten privat eller som arbejdende håndværker, som man får løn for at lave.

Godt nok får man så måske løn for at lede efter dette værktøj, men man vil jo helst selv arbejde – og som privat vil man jo også gerne videre med ens projekt, så man ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at lede rundt.

Specielt som mand er man god til at undgå svinkeærinder, men det kan da stadig godt ske, at man misbruger den tid, man ellers kunne have brugt mere fordelagtigt, når man eksempelvis skal finde noget værktøj i et byggemarked.

Læg en slagplan med at lede efter værktøjet i byggemarkedet

Man skal starte med at lægge ens stolthed og indbildskhed lidt til side, så som det første bør man lige tjekke på nettet, om det givne værktøj findes i det udvalgte byggemarked, så man ikke kører forgæves, eller man skal køre et andet sted hen.

Når man så kommer frem, så bør man kigge efter skiltningen, for den peger oftest i retning af, hvor man skal lede. Man kan i hvert fald hurtigt ende i den rigtige afdeling og således kigger mere detaljeret rundt.

Sådan undgår man også, at man spotter noget andet værktøj, som man lige skal kigge på.

Hvis man så ved, at værktøjet er her, fordi man lavede ens gode research forud, men man ikke kan se det, så spørg dog en medarbejder, hvor det er.

Så går det hurtigere med at finde det frem, end du kigger forgæves det forkerte sted og spilder mere tid.