Opdag de bedste bambusstrømper i skuffen

12 October 2020
Anne-Mette Hansen

Strømper er en ting, som vi alle bruger. Det er svært at undgå. Men vi bruger også rigtig mange af dem. De slides hurtigt op. Og så er man på den igen. Ud og købe en 7-pak med nye strømper i Bilka eller H&M. 

Det løber alligevel op i mange penge på et helt år. Men hvad nu hvis, at du kunne få noget mere holdbare strømper? Som faktisk holdte bedre til hverdagens slid? Så skal du prøve bambusstrømper! Læs meget mere om dem i denne artikel, og få svar på hvorfor du skal vælge bambus strømper. 

3 gode grunde til at vælge bambus strømper

Hvorfor skal du egentlig købe strømper af bambus? Det lyder måske lidt skørt? Og du kan have svært ved at se, hvordan et par sorte eller hvide strømper kommer fra den der bambusplante, som pandaen typisk spiser?

Men det er sandt nok. Og derfor har strømperne også rigtig mange af bambusplantens gode egenskaber. De er:

1. Holdbare – bambus er et af de mest slidstærke materialer. Derfor bliver dine innovativt fremstillede strømper af bambus også udført med en ekstra god holdbarhed. 

2. Komfortable – selvom de er produceret med bambus, så er de faktisk utrolig behagelige at have på.

3. Bæredygtige – bambusplanten er en af de planter, der vokser allerhurtigst. Derfor er det langt bedre for miljøet at bruge bambus i stedet for f.eks. bomuld til strømper. Bambus kræver også langt mindre jord og vand i forhold til bomuldsplanter.

Hvor køber jeg billige bambus strømper?

Man ser efterhånden utrolig mange produkter på markedet, som er fabrikeret med bambus. Strømper er bare et af mange varer. Men hvor finder du så strømper fremstillet med bambus?

Det gør du hos webshoppen Boody, som forhandler bambus strømper til både kvinder, mænd og babyer. Deres webshop er også fyldt med et væld af andre spændende produkter fremstillet med bambus.