Med gulvafslibning i Vanløse bliver din gulve så gode som nye

13 January 2021
Camilla Skøtt

Et flot og lækkert trægulv kan danne rammen om din indretning. Et slidt og kedeligt trægulv kan gøre det samme – det er bare ikke den positive og flotte ramme, du drømmer. Er dit trægulv slidt, giv det en gulvafslibning!

Bor du i Vanløse, så er det en gulvafslibning i Vanløse, du skal på jagt efter det. Sådan en kan du heldigvis hurtigt og let finde, men spørgsmålet et, om der er noget du skal være opmærksom på, inden du takker ja? 

Det er der selvfølgelig; du skal naturligvis overveje, om prisen stemmer overens med kvaliteten, og så skal du ikke mindst finde ud af, hvilken efterbehandling dit gulv skal have, når gulvafslibningen er overstået. De mest almindelige behandlinger er lakering, oliering og sæbebehandling – vi tager et kig på alle tre efter billedet, så læs med.

Kig på dine behov

De fleste af os kan hurtigt blive enige om, at et flot og råt trægulv, er helt exceptionelt. Sådan et kan du få, hvis du nøjes med at behandle det med sæbe, men spørgsmålet er, om du er klar til de udfordringer, der følger med? Et sæbebehandlet gulv skal nemlig rengøres ofte, mættes med sæbe én gang i måneden og det skal plejes og passes hver eneste dag.

Kort og godt: Du skal kigge indad, når du skal beslutte, hvordan gulvet skal behandles, og du skal være ærlig; det nytter ikke noget med et flot sæbebehandlet trægulv, der i løbet af et par måneder er fyldt med pletter, fordi du ikke magter at passe det. Så er det bedre at vælge olie eller lak, der beskytter langt bedre og giver dig mulighed for at slappe lidt af med rengøringen.

Er du i tvivl, kan du med fordel tage en snak med din lokale gulvsliber; her kan du hente gode råd og vejledning, så du træffer det rette valg.