Lækker luksus i boligen med emaljering af badekar

28 June 2019
Astrid Pedersen
Lækker luksus i boligen med emaljering af badekar

Dit gamle badekar repræsenterer en større værdi, end du måske lige havde forestillet dig. Måske er du ikke selv typen, som er vild med luksus og wellness, men det er der rigtig mange andre, der er. Mange potentielle købere af huse og lejligheder går bevidst efter en bolig, i hvilken der findes et intakt badekar af en rimelig størrelse. Og eftersom mange bolig ejere vælger at skrotte det gamle badekar, så snart det har fået lidt ridser og små skrammer, for i stedet at installere en plads besparende bruse niche, er der blevet længere og længere imellem de boliger, som har badekar i eget badeværelse.

Den øgede efterspørgsel og det begrænsede udbud betyder, at lejligheder og huse med badekar er kommet i høj kurs på det danske boligmarked. Du bør således værne om dit gamle badekar og sørge for, at det fremstår smukt og indbydende.

Fjern skader og misfarvninger af badekarrets emalje med maling af badekar

Dette kan selvfølgelig være lidt af en bet, hvis dit gamle badekar viser synlige tegn på årelang slitage. Disse tegn kan for eksempel være misfarvede skjolder fra kalk og okker, som har indlejret sig der hvor emaljen er eroderet. Dette sker typisk først lige foran karrets afløb og omkring armaturets rør indfatninger. Og så vil der altid opstå småskrammer og ridser i emaljens overflade hen ad vejen – disse bidrager også til den slidte og uhygiejniske fremtoning.

Men såfremt disse skønhedspletter kun er overfladiske, kan der rettes op på skaderne med maling af badekar. I denne proces påføres ny emalje efter en grundig oprensning af badekarret. En dygtig håndværker kan klare projektet på et par timer – og efter en hærdnings periode på cirka et døgn står dit gamle badekar som nyt igen.

Du kan få et godt tilbud på en billig maling af badekar på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/