Køreglæde og komfort i BMW I3

Den populære I-serie fra den tyske bil fabrikant BMW indledtes med den lækre BMW I3 i 2013. Siden lanceringen af den kompakte bybil, har den høstet stor anerkendelse hos såvel anmeldere som brugere. BMW I3 var fra begyndelse en ren elbil, hvilket gjorde den særligt velegnet til bykørsel og småærinder.

Siden hen er der dog kommet en version til, som ved siden af den elektriske motor med tilhørende batteri også indeholder en lille benzin motor. Denne ekstra motor kan oplade batteriet i begrænsede mængder under kørsel, hvilket gør det muligt for den lille, fikse BMW I3 at tilbagelægge større afstande på én opladning end sin forgænger. I praksis er rækkevidden for en BMW I3 med både el- og benzin motor i underkanten af 340 kilometer, og det er således ikke en bil, man skal køre i over større afstande.

Til gengæld nyder ejere af den miljøvenlige BMW I3 godt af de danske afgiftsregler, og den kompakte størrelse giver mulighed for agil kørsel i selv de snævreste gader og stræder i indre by. Sammen med sine konkurrenter Nissan Leaf og Renault Zoe ligger BMW I3 lunt i svinget på brugtvognsmarkedet – så hvis du ønsker dig en lille, energibesparende bybil i luksusklassen, kan du med fordel finde den brugt.

Find brug BMW I3 fra online forhandler hos Biltorvet.dk

Det kan altid anbefales at købe sin brugte bil hos en autoriseret brugtvognsforhandler. Her har du langt større mulighed for at finde netop den bil, du ønsker dig, da udvalget er stort og varieret – plus at du undgår at købe katten i sækken. Forhandleren lever af sine kunder, og vil ikke risikere at sælge dig en dårlig bil. Hos Biltorvet.dk samles alle annoncer med brugte biler fra de største forhandlere over hele Danmark.

Du kan se det store udvalg af brugt BMW I3 på biltorvet.dk