Ikke alle har brug for en erhvervspsykolog i København – men nogle har

06 November 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er utroligt, at sådan noget som at gå til en psykolog stadigvæk er så tabubelagt.

For mange er det nemlig ensbetydende med at sige, at man ikke længere kan kontrollere ens egen psyke, og man skal have hjælp til at begå sig i samfundet ved at få nogle værktøjer, som der kan betyde behandlinger og måske piller.

Men man glemmer også, at en psykolog kan være en instans, der hjælper på nogle områder til at skabe forbedringer, hvor tingene måske er gode nok i forvejen, men hvor man gerne lige vil føre foretagende ind i en ny proces og øge succesen.

Det kan også være fordi, man er endt i en hårdknude, som man ikke lige kan se en løsning på, en hvis man tager en psykolog ind udefra, der kan ser tingene udefra og være med til at afhjælpe, hvor knuden er, så man kan løsne den op.

Dette kan man også se i erhvervslivet, så den mulighed skal man gribe til, hvis man føler for det.

Der er bestemt ingen skam i at benytte sig af en erhvervspsykolog i København

Faktisk kan man lidt vælge at se det som en samarbejdspartner eller en rådgiver, der kommer ind og kigger på ens virksomhed ud fra de menneskelige behov og funktioner, som der gør sig gældende lige her.

For to virksomheder og to ansatte er ikke ens, og deres dynamik er også unik, og nogle gange er det måske nødvendigt, at man får en erhvervspsykolog til at se nærmere på dette af den ene eller anden grund.

Som sagt behøver der ikke være noget galt, men det kan være en finte, som der hjælper virksomheden videre med høj fart, hvorfor andre firmaer også vil vælge den løsning.

Så hvis man får antydet, at det kunne være en god idé at benytte sig af, så er det nok værd at lytte.