Her er alt, du skal vide om udstillingsmontre

23 January 2022
Cecilie Mortensen

advertorial

Hvis du er butiksindehaver, så er der ekstra god grund til at læse med her. Vi ser nemlig mere på de ting, der kan være gode at vide om udstillingsmontre. 

Værd at vide om udstillingsmontre 

Udstillingsmontre sætter dine produkter i fokus 

Noget af det særlige ved udstillingsmontre er, at de kan sætte dine foretrukne produkter i fokus. Og da udstillingsmontre ofte er med glas, er der et ekstra godt udsyn hele vejen rundt. Det bliver derfor ikke til at undgå at se de produkter, du ønsker at fremhæve. 

Udstillingsmontre fås i mange forskellige størrelser 

En anden ting der er ekstra god ved udstillingsmontre er, at de fås i mange forskellige størrelser. Du har derfor alle gode muligheder for at finde en model, der passer til lige præcis din butik – uanset om du har lidt eller meget plads. 

udstillingsmontre

Udstillingsmontre fås i forskellige varianter 

Udstillingsmontre fås både som bordmodeller, som vitrineskabe, glasdiske som glasskabe og meget mere. Chancerne er derfor ekstra store for, at du kan finde præcis den variant, du måtte foretrække. 

Hvis du er interesseret i, at kunder kan se det, der er i dine udstillingsmontre i aftentimerne, når kan du få varianter med lys. Du kan dermed skabe ekstra blikfang, når forbipasserende går forbi dine butiksruder. 

Find udstillingsmontre med justerbare hylder 

Hvis du kunne tænke dig udstillingsmontre, hvor du løbende kan placere forskellige produkter i, så finder du varianter med justerbare hylder. På den måde kan du hele tiden udskifte det, der er i dine montre, alt efter sæsonen og alt efter, hvilke produkter du vil sælge mere af. 

Få varianter med eller uden hjul 

Har du et ønske om, at dine kommende udstillingsmontre skal så et fast sted? Eller ønsker du måske mere fleksibilitet? Så kan du enten vælge udstillingsmontre med eller uden hjul, så du kan flytte rundt på dem, som du vil: https://www.kibe.dk/