En lidt alternativ måde at gøre med den her dør

27 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Atter står du og kigger på den dør, som du har købt fra https://klarwindows.co.uk/external-doors/french-doors og skal om på den anden side af.

Det er jo ingen videnskab, for alle ved, hvordan man gør med sådan nogle døre, men problemet er bare her, at du har hænderne fulde, og det duer ikke, at du stiller tingene fra dig, for der kan komme kæledyr i vejen, eller du kan vælte det, du stiller fra dig, for du holder det på en meget særlig måde, så du nødigt skal risikere noget ved at stille det fra dig.

Og du kan ikke se nogen på den anden side af glasdøren til at komme og åbne den for dig, og det hjælper heller ikke at kalde efter nogle, så det er med at finde en løsning, inden du bliver alt for træt i dine arme.

Der er noget at gøre ved døren i denne situation

Det er her, at du virkelig skal til at være kreativ med kroppen og holde balancen imens, men du skal kun gøre det, hvis du ikke har skavanker med kroppen i forvejen, for ellers kan du vælte, og det kan gå helt galt med din krop.

dør

Du kan enten prøve at åbne døren med din fod, men det kræver, at døren allerede er lidt på klem, for ellers bliver det umuligt.

Hvis du har sådan et almindeligt håndtag på døren, som man trykker ned for at åbne døren, så kan du gøre det med det ene ben, mens du står på det andet.

Dette kræver så, at døren ikke er låst, og du skal stadig presse mod håndtaget og bevæge benet på sådan en måde, at du kan få hevet døren mod dig.

Det her er selvfølgelig noget lettere, hvis døren åbner udad, og så behøver du næppe en større forklaring til, hvad du skal gøre.