Det kan være nødvendigt med en tilladelse til at foretage tørboringer

Det kan være nødvendigt med en tilladelse til at foretage tørboringer

Faktisk vil vi mener, at du altid skal være på den meste sikre side, når du skal foretage tørboringer, og hellere tjekke en gang for meget end en gang for lidt angående tilladelserne.

Og hvorfor er det så så vigtigt?

Det ville være godt gammeldags. jysk træls, hvis man begynde at bestille arbejdesfolk som de ferme fra a-hoejfeldt.dk til at komme ud et bestemt sted på et givent tidspunkt med det rette udstyr og det egnede antal af folk til at gå i gang med boringen, bare for at finde ud af i sidste øjeblik, at man altså ikke må påbegynde boringen.

Endnu værre ville det være, hvis man var nødt til at stoppe lidt inde i processen og så enten skulle fylde hullet op igen, men måske også betale erstatning for det, man har forvoldt og eventuelt betale en bøde for, at man foretog sig noget, som man ikke har tilladelse til.

Nu tænker du måske, at dette ikke er et problem, da du godt kunne tænke dig sådan en boring derhjemme i i haven ved din private grund, som du ejer, og der har du fået lov af de andre derhjemme, at du må lavet den slags.

Det er dog ikke de andre i huset, det kan blive nødvendigt at spørge, om de er med på, man laver tørboringer derhjemme.

For det kan lidt sammenlignes med, at der er begrænsninger for, hvor meget du må bygge ved dit hus, før du skal indhente tilladelse fra kommunen til at gøre dette.

Sådan er der også forskel på, om du lige graver lidt ned til en sandkasse for dine børn, eller om du netop hiver det givne firma ind til at stå for en boring hjemme i privaten.

Derfor gentager vi lige os selv: lige meget hvor sikker du føler dig i din sag vedrørende, at du godt må bore derhjemme, så tjek lige op med de officielle instanser for en sikkerheds skyld.