Bestil en gavekurv fyldt med lækkerier online

13 November 2018
Astrid Pedersen
image

Julen står for døren – og med den det årlige indkøb af julegaver til virksomhedens medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Hvert år på denne tid skal de ansvarlige rundt omkring i de danske virksomheder tage stilling til, hvad de vigtige mennesker, som får det hele til at løbe rundt, skal begaves med i forbindelse med højtiden. Og det kan godt være op ad bakke hvis du – oven i den sædvanlige jule travlhed – skal styrte rundt og købe gaver til måske flere hundrede mennesker. Så hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv, og bestille gavekurve online?

Hvorfor skal jeg vælge gavekurve fra HN Gavekurve?

HN Gavekurve er en 100% dansk virksomhed, for hvem service og kvalitet er i højsædet. Når du vælger en eller flere gavekurve fra HN Gavekurve, kan du være sikker på, at de indeholder produkter af højeste kvalitet. Der er rigtig mange muligheder for at vælge indholdet i HN Gavekurve. Disse vil altid indeholde delikate ting til ganen – vådt såvel som tørt – og du kan vælge at supplere med lækre og velduftende økologiske wellness produkter fra det danske brand Munkholm.

Hvad koster gavekurve fra HN Gavekurve?

Gavekurve fra HN Gavekurve kommer i mange forskellige prisklasser – fra cirka 250 kr og op til 1000 kroner for den største gavekurv. Du kan dog være helt sikker på, at du – uanset hvilken størrelse gavekurve du vælger – får rigtig meget for pengene. Du ville i hvert fald helt sikkert ikke kunne sammensætte en lignende gavekurv for det samme beløb, hvis du skulle ud og købe alle varerne i detailhandelen.

Hvad indeholder gavekurve fra HN Gavekurve?

I den online shop på www.hngavekurve.dk kan du se det store og varierede udvalg af gavekurve i alle udformninger, sammensætninger og prisklasser. Du kan vælge gavekurve, som udelukkende består af slik og konfekt, og som ikke indeholder alkoholiske varer. Eller du kan vælge gavekurve med øl tema, som primært består af lækker, belgisk øl, suppleret med nødder eller lakrids. Og så er der gavekurve med gin, vin, eller anden form for alkoholiske drikke, som er blandt de mest populære som julegaver til medarbejdere. Uanset hvilken gavekurv, du vælger, kan du være sikker på, at indholdet er af højeste kvalitet, hvad end det gælder chokolade, lakrids, nødder, konfekt, øl, vin, kaffe, spiritus eller wellness produkter.

Du kan se og bestille alle de lækre og perfekt sammensatte gavekurve fra HN Gavekurve i webshoppen på www.hngavekurve.dk