Beauty tips til sommeren

04 May 2022
Marie Pedersen

advertorial

Når sommeren viser sine første stråler, får de fleste kvinder lyst til at følge med, og vise sig fra sin bedste side. Tid til at dyrke det naturlige, og den fine sommerglød. Her får du nogle tips til, hvordan du kan blive sommerklar.

Solcreme og hudpleje

Et af de vigtigste tips når sommeren nærmer sig, er at huske solcremen. Det er vigtigt at du beskytter din hud, og det gøres bedst med solcreme, samt ved at undgå at tilbringe for lang tid i solen. Selvom det er dejligt, og i den grad tiltrængt efter en lang og kold vinter, er det langt vigtigere at huske at passe på sin hud. Hus også at bruge en god fugtighedscreme.

Smukke vipper – uden makeup

Når det bliver varmere udenfor, har de færreste af os lyst til at bære et tykt lag makeup. Det kan derfor være en god idé at vælge alternative løsninger, hvis du stadig gerne vil have det til at se ud som om, at du har gjort noget ud af dig selv. Du kan f.eks. få lavet et lash lift på Frederiksberg. Et lash lift giver dig det, der også kaldes et semi-permanent vippebuk.

Resultatet holder i gennemsnit i 6-8 uger, og er derfor en god idé at få lavet om sommeren eller op til en ferie, hvor du måske ikke har så meget lyst til at tage makeup på hver dag.

lash lift Frederiksberg

Bliv sommerklar til stranden

Glæder du dig til at nyde sommeren på stranden eller ved poolen i sydens sol? Bliv strandlækker med flot neglelak til både hænder og fødder, og få lækre, bløde ben med en god fugtighedscreme. De fleste kvinder kender følelsen af nybarberede og bløde ben. Forkæl dig selv inden turen går på stranden, ved at bruge lækre produkter som får dig til at føle dig ekstra godt tilpas.