Akupunktur kan hjælpe dig med at skabe balance i dit system

Der kan være både smerter og sygdomme, der skyldes, at du har en ubalance i dit system. Det kan være svært for den traditionelle medicinske verden at gøre noget ved dem. Hvis du ikke føler, at du kan få den rette behandling i forhold til din lidelse, kan det være en god ide for dig, at du opsøger alternativ behandling. Det kan for eksempel være akupunktur, hvor du får stukket nåle ind i kroppen. 

Det kan virke ubehageligt for dig, at der er en anden, der skal stikke nåle i dig, men det gør typisk ikke særlig ondt og er samtidig med til at give dig en høj grad af balance i kroppen. Derfor kan det også være med til at lindre smerter og forbedre sygdomme. Nogle oplever helt at blive smertefrie, mens det for andre bliver meget nemmere for dem at leve med deres smerter, efter de har været i akupunkturbehandling. 

Bor du i nærheden af Viborg, vil du sikkert lede efter akupunktur der i byen. Et af de steder, hvor de har stor erfaring med det, er på klinikken brise-akupunktur.dk. Der benytter de sig af den særlige TCM akupunktur. TCM står for Traditional Chinese Medicin. Akupunkturformen handler om at skabe balance i kroppen, så du ikke oplever smerter, er syg eller på anden måde har andre former for ubehag i kroppen.

Klinikken er startet af Brian Nørgård, der tidligere var soldat, men som nu arbejder behandler på fuldtid. Han har under sin træning og i sit arbejde set mange eksempler på, hvordan akupunktur har kunnet hjælpe andre. Læs mere om hans arbejde og metoder her

Selvom akupunktur er en form for alternativ behandling, er der alligevel mange eksempler på, at det har hjulpet helt almindelige mennesker til at blive raske. Derfor kan du typisk også få tilskud til dine behandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.